|
Quick Contact
+123 456 5532

Var inte rädd för att marknadsföra dig själv

Det kan tyckas läskigt att starta en blogg, speciellt i början av resan. Kanske vill du inte ens dela med dig av detta till dina närmaste. Plötsligt ska andra människor läsa dina tankar och vad du känner om olika saker. Eftersom bloggvärlden är så öppen blir man tyvärr mottaglig för kritik i samma stund som man lägger ut ett blogginlägg. Men du bör aldrig låta detta hindra dig. Var stolt över din blogg och försök exponera den på alla sätt som du kan. Det kommer kanske kännas jobbigt i början men ju mer du gör det, ju tryggare kommer du att bli.

Om du tycker det känns jobbigt att lägga ut din blogg på flera olika plattformar kan du börja i en lite mindre skala. Börja till exempel med att dela en artikel på din Facebook eller be några av dina närmsta vänner läsa. När du känner dig lite mer varm i kläderna kan du börja tänka på hur du kan marknadsföra din blogg i en lite större skala.

Nästa steg skulle till exempel kunna vara att starta ett eget konto för bloggen på Instagram eller några andra sociala medier. Det går naturligtvis att använda dina privata sociala medier till detta men de flesta brukar föredra att hålla de båda separat. Då får helt plötsligt andra människor chansen att se din blogg. Kanske hittar du till och med nya vänner med samma intressen?

Det viktigaste med bloggandet är att inte ta åt sig om det skulle komma några negativa kommentarer. Det handlar istället om att alltid tänka positivt och vara stolt över sin blogg och sina åsikter i alla lägen. Ju mer hårdhudad du blir desto enklare kommer det vara att marknadsföra bloggen.

Jujurecords.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jujurecords.nulogin form


epsilon