|
Quick Contact
+123 456 5532

Vad är egentligen SEO?

SEO är ett annat ord för sökmotoroptimering och handlar om att du ska synas så högt upp som möjligt på sökmotorerna. Något som är väldigt viktigt när du driver en hemsida och blogg. Statistik säger att vi normalt bara kollar på de 3-4 första länkarna på Google när vi letar efter någonting. Om du inte använder dig av SEO finns det risk att din blogg hamnar långt bak i sökningen. Då kommer det vara betydligt svårare för besökare att hitta till den.

SEO handlar om att du måste anpassa din hemsida eller blogg efter vad din målgrupp söker. Du måste även försäkra dig om att din hemsida lever upp till de tekniska kraven som ställs av sökmotorerna, och då framför allt Google då det är den främsta av dem. Enkelt förklarat handlar det om att du måste nå ut till dina läsare och vara svaret på det som de söker.

Ja, det gör det. Det finns flera undersökningar som visar att de som tänker på SEO ökar sina intäkter och trafik till hemsidan markant. Dock måste du komma ihåg att SEO är ett arbete i ständig förändring och det gäller att hålla sig uppdaterad om vad som händer. Annars kommer din sida snabbt att bli inaktuell och du måste börja om från början. Om du på grund av framgångsrikt SEO-arbete lyckas få en stadig ström till din hemsida gäller det att inte hamna på latsidan. Du måste istället fortsätta bygga på det du har börjat.

Leave a Reply

Jujurecords.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jujurecords.nulogin form


epsilon