|
Quick Contact
+123 456 5532

Några av Sveriges bästa träningsbloggar

Är du intresserad av hitta några nya träningsbloggar för att få lite mer inspiration till din egen träning? Eller så kanske du har en träningsblogg själv och vill låta dig inspireras av andra. Här delar vi med oss av vad vi tycker är några av Sveriges bästa träningsbloggar och varför du ska följa dessa.

Ida Warg är en stor träningsprofil i Sverige och har synts i flera program där hon pratar om kost och hälsa. Hon driver en blogg tillsammans med ett Instagram-konto där hon tipsar om många bra träningsövningar. Hon är även vegan och en stark förespråkare av vegankost. På bloggen hittar du därför många goda recept som är helt veganska. Vi gillar denna blogg för variationen av inlägg och den positiva attityden som genomsyrar bloggen. Förutom träning och hälsa delar Ida också med sig av sin vardag och familjelivet. Dessutom har hon släppt en egen bok där hon berättar om sitt jobb, liv och träning.

Detta är en otroligt fin blogg som sticker ut tack vare sina fantastiska bilder. Den drivs av en tjej som heter Sara Rönne och hon blandar peppande ord med nyttiga övningar. Vi gillar denna blogg därför att den ger oss en bra känsla och man blir inspirerad och glad över att läsa den. Sara driver även en podcast om du även vill följa henne i andra kanaler. Förutom träning kan du också läsa om hennes vardag och lite allt möjligt.

Detta är bloggen som ger dig information om allt inom träning, kost och hälsa. Här får du till exempel tips om hur du gör för att få i dig alla näringsämnen som behövs när du äter en vegetarisk kost. De reder också ut myter som om det är farligt att öka i vikt när du kommer upp i den övre medelåldern. Det är en blogg som har lite av varje helt enkelt. Vi gillar den därför att de lägger upp varierade och intressanta artiklar som tilltalar en bred skara. Dessutom tipsar de om filmer och annat som kan vara roligt att fördjupa sig i för den som gillar träning.

Det var bara ett smakprov på några av de bästa träningsbloggarna som finns i Sverige just nu. Det dyker även upp nya bloggare med jämna rum så det lönar sig att hålla sig uppdaterad inom bloggvärlden och allt som händer.

Leave a Reply

Jujurecords.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jujurecords.nulogin form


epsilon