|
Quick Contact
+123 456 5532

Gå med i bloggrupper på Twitter och Facebook

Bloggvärlden handlar mycket om att ge och ta och att skapa kontakter. Människor kommer inte automatiskt att hitta din blogg om du inte berättar att den finns. På Facebook och Twitter finns det flera sidor där bloggare kan gå med och marknadsföra sina bloggar. De brukar anordna dagliga trådar där samtliga följare kan dela länkar. Det är en byteshandel där de besöker din blogg och du besöker deras tillbaka. På så sätt får du kontakt med andra i samma bransch samtidigt som du får lite mer trafik till din hemsida. Här kan ni också ge varandra tips och stötta varandra.

Dessa grupper handlar inte bara om att dela länkar, ibland är det också några som söker efter bloggare att göra samarbeten med. Om du passar deras profil kan du alltså hitta möjligheter till samarbeten genom att bara vara med i en sådan grupp. De flesta är ganska stora och uppdateras flera gånger om dagen. Därför rekommenderar vi att du går in och kollar vad som har hänt åtminstone en gång per dag. Då blir det en fantastisk möjlighet.

Jujurecords.nu sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jujurecords.nulogin form


epsilon